HTML

Téged is villanyóra mágnesezéssel gyanúsítanak?

A blog létrejöttének célja, hogy a villanyóra mágnesezéssel gyanúsított ártatlan fogyasztóknak legyen egy közös fóruma, ahol a panaszosok megoszthassák egymással történetüket, tapasztalatot cserélhessenek. Továbbá várom műszaki és/vagy jogi területen jártas minden segíteni vágyó témába vágó megkeresését. E-mail: villanyora.magnes@gmail.com Figyelem! A villanyóra mágnesezés büntetendő cselekmény, határozottan ellene vagyok! Kérlek, csak akkor keress meg, ha te is ártatlan vagy!

Friss topikok

Linkblog

Rövidhír - lemondás

2011.12.10. 20:30 villanyóra

 A héten látott napvilágot a hír, hogy lemond Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter (http://www.energiainfo.hu/cikkek/Fellegi_Tamas_lemond_miniszteri_posztjarol_2011-12-08-12-30-00). Úgy néz ki, mintha kimondva vagy kimondatlanul, de menekülnének a süllyedő hajóról.

Már csak azt remélem, hogy sikerülhet olyan embert ültetni a helyére, aki nem a szolgáltatók fütyülése szerint táncol. Nagy segítség lenne sok embernek.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény élet gondolatébresztő áramszolgáltató villanyóra

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyora.blog.hu/api/trackback/id/tr473454147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása