HTML

Téged is villanyóra mágnesezéssel gyanúsítanak?

A blog létrejöttének célja, hogy a villanyóra mágnesezéssel gyanúsított ártatlan fogyasztóknak legyen egy közös fóruma, ahol a panaszosok megoszthassák egymással történetüket, tapasztalatot cserélhessenek. Továbbá várom műszaki és/vagy jogi területen jártas minden segíteni vágyó témába vágó megkeresését. E-mail: villanyora.magnes@gmail.com Figyelem! A villanyóra mágnesezés büntetendő cselekmény, határozottan ellene vagyok! Kérlek, csak akkor keress meg, ha te is ártatlan vagy!

Friss topikok

Linkblog

Rövid életkép

2011.05.02. 12:17 villanyóra

Kommentár nélkül:

 

- Melyik a villamos energiával legjobban ellátott ország?

- Magyarország: nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig életveszélyes.
 
 

8 komment

Címkék: élet vicc áramszolgáltató

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyora.blog.hu/api/trackback/id/tr762871459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Perca 2011.05.03. 13:11:07

@arpadsavossabeszdekli: Deklikém már többször figyelmeztettünk, hogy takarodj ki erről a posztról. Előzőleg igértünk valamit, most be is fogjuk tartani. A pofátlanságodat, már csak a primitivizmusod haladja meg. Ezzel a bemalackodásoddal önmagad minősíted. Sötét vagy és buta, valamint, ahogyan írtad, szánalmas és erőltetett.
MÉGEGYSZER FELSZÓLÍTUNK, UTOLSÓ UTÁNI FIGYELMEZTETÉSKÉNT!!! ÖRÖKRE FELEJTSD EL EZT A BLOGOT. SENKI NEM KÍVÁNCSI A SÜKET SZÖVEGEDRE ÉS ÖNMAGAD SZÁMÁRA OSZTOGASD A JÓ TANÁCSOKAT!!!

RaveAir · http://www.magyaritasok.hu 2011.05.03. 14:04:45

SZVSZ semmi szükség nem volt sem az okoskodásra, sem a személyeskedésre.

Üljetek le mind a ketten, egyes!

Perca 2011.05.05. 22:03:24

@arpadsavossabeszdekli: Na, te figyu ütődöttkém! Én biztos nem vagyok az, aki Per-kálni fog a nem létező mágnesezésért. Ezt az idióta áramszolgáltatós, igazságügyi szakértős bűnözői körödnek magyarázd!!! Ott a te helyed!
Nem mondom meg, hogy ki vagyok, egyelőre, de meg fogod tudni a megfelelő időben. Akkor majd lehet, hogy lefagy a buta vigyor a képedről.
Én vagyok az, aki azon van, hogy a te fajtád a rács mögül nézze az eget és a mágnesfóbiát kiverje a fejéből.
Egyszerűen unjuk a jelenléted, mert pontosan tudjuk, ki vagy. Ha nem tudnánk, nem irritálna a megjelenésed.
Tényleg ki fogjuk ide írni a neved és a címed, ha nem takarodsz ki innen, ahogyan ígértük.
Ne érezd magad alatt annyira biztosnak a talajt!!! Te egy senki vagy, csak azt hiszed magadról, hogy érinthetetlen a személyed. A hozzád hasonlóknak mind ez a nagy hibájuk.
Nem kell lealacsonyodnod a mocskolódáshoz, mert önmagad vagy az. Mi nekünk kell lealacsonyodnunk hozzád, de sajnos ahhoz, hogy a csótányt lefújjuk a rovarírtóval, kénytelen vagyunk lehajolni.
Folyamatosan figyeljük, hogy mikor bukkansz fel. Ha új néven regisztrálsz, akkor is tudni fogjuk, hogy te vagy, te.
Fogd már fel végre! Erre a blogra közel mindenki írhat, de te itt PERSONA NON GRATA vagy!!! Az összes többi ELMŰ-ÉMÁSZ, E-ON, EDF-DÉMÁSZ és szövevényes szervezetükkel együtt.
Nem tudom megértetted-e???
Nem szeretnénk, hogy ide malackodj.
Nagy tiszteletem Villanyórának a türelméért, hogy még nem moderálta ki a fenébe innen a firkálásaidat...
Ja, és hogy megnyugodjon a beteg és nyomorult kis lelked!
A Perca nick eredete: Perca Fluviatilis Linné
Nézz utána, hogy mit jelent, hogy dolgozz és gondolkodjál is egyszer az életben...

villanyóra 2011.05.09. 12:16:13

@arpadsavossabeszdekli: Amióta a blog megjelent, az áramszolgáltatók (ti is!) próbálják minden médiában menteni a menthetetlent: a hazugság ki fog derülni akkor is.

Én is nagyon jól tudom, hogy megfélemlítésen, félrevezetésen, csaláson alapul az eljárás, visszaéltek nemlétező hatalmatokkal. A bíróságon még az ügyvédetek is hazudott - nem is egyszer. Nem hiszem, hogy hiteles lehet bármilyen irányú kommunikációtok a továbbiakban.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy örülök annak, hogy mindenféle kiskaput ki tudtok lobbizni magatoknak, de bízom benne, hogy egyszer legalább annyira megütitek a bokátokat, mint amennyire sokan kívánják.

RaveAir · http://www.magyaritasok.hu 2011.05.09. 13:13:42

@arpadsavossabeszdekli: Szerintem többet már nem kellene kinyilatkoztatnod, hogy mekkora troll vagy. Már túlságosan is tudjuk, hogy nálad a hülyeség folyamatosan regenerálódik. :P

RaveAir · http://www.magyaritasok.hu 2011.05.11. 08:50:41

@arpadsavossabeszdekli: Ha fogalomzavarban vagyok, azaz nem trollkodni jársz ide, akkor annak csak egy oka lehet, hogy - állításoddal ellentétben - te igenis valamilyen érdekeltségi kapcsolatban állsz legalább az egyik áramszolgáltatóval. Különben mi a nyavajáért védenéd őket?

Nem téged gyanúsítottak meg olyasvalamiért, amit nem követtél el, nem tőled akarnak bevasalni jogtalanul százezreket, nem téged hurcolnak meg, nem a te családodban mérgezik a hangulatot és még sorolhatnám a járulékos károkat.

Az áramszolgáltatók és hozzájuk közelállók igenis tudják, hogy mitől mehet még tönkre úgy a villanyóra, úgyhogy rá lehessen sütni a mágnesezés vádját. A saját esetemben is elég erős sejtéseim vannak, hogy mitől léphetett fel a probléma, és nem járt a mérőeszköz közelében semmilyen mágnes (ha harckocsiról esett le, ha nem). Azt is tudom, hogy erre végeztek kísérleteket is, de érthető okokból nem publikálják...

Sajnos azzal sem lehet nagyon védekezni, hogy a villanyóra a lakáson kívül található, szinte mindenki számára hozzáférhető helyen. Ezt is már számtalanszor olvashattuk ezen a blogon. Az áramszolgáltatót nem érdekli... Számukra ismeretlen fogalom az ártatlanság vélelme, szemükben mindenki bűnös... vagy inkább csak olyan marha, akiről tudják, hogy idővel úgyis fizetni fog, hogy a herce-hurcát megússza. :(

villanyóra 2011.05.11. 10:13:57

@arpadsavossabeszdekli: Aki hiteltelen, az csak te vagy. Én nem írtam, hogy elműsnek tartalak, de mivel te rendes vagy, ezért bevallottad. Köszönjük szépen.

Ugyanazt a hibát követted el, mint egy éve a Társadalmi Unióval szemben. Nem sokat tanultatok a dologból, úgy látom.
süti beállítások módosítása