HTML

Téged is villanyóra mágnesezéssel gyanúsítanak?

A blog létrejöttének célja, hogy a villanyóra mágnesezéssel gyanúsított ártatlan fogyasztóknak legyen egy közös fóruma, ahol a panaszosok megoszthassák egymással történetüket, tapasztalatot cserélhessenek. Továbbá várom műszaki és/vagy jogi területen jártas minden segíteni vágyó témába vágó megkeresését. E-mail: villanyora.magnes@gmail.com Figyelem! A villanyóra mágnesezés büntetendő cselekmény, határozottan ellene vagyok! Kérlek, csak akkor keress meg, ha te is ártatlan vagy!

Friss topikok

Linkblog

KÖZÉRDEKŰ FELHíVÁS! MINDENKI VESZÉLYBEN VAN!

2010.07.13. 20:52 villanyóra

 

Minél több villanyóra mágnesezési ügy lát napvilágot, annál többen tiltakoznak a gyanúsítgatások ellen. Ez így is van rendjén! Miért fizessen kötbért az, aki nem követett el semmi szabálytalanságot?!
A ma esti RTL Klub Híradóban is elhangzott, amit már egyre többen gyanítanak, hogy a "villanyóra elromlását több dolog is okozhatja: nem megfelelő a mágnes, nem megfelelően vannak felmágnesezve, zárlatok vannak vagy villámcsapás".
Az alábbi linkeken lehet a hírt meghallgatni, illetve elolvasni:
Felhívnám minden villamos energia szolgáltató céggel szerződésben álló fogyasztó figyelmét, hogy nem ritka, hogy a villanyóra a szolgáltató javára, vagyis a fogyasztó kárára téved! Gyakran a fogyasztó a valós fogyasztásának a többszörösét fizeti úgy, hogy nem is gondolja, hogy ilyen megtörténhet!
Kérnék minden fogyasztót, hogy legyen szíves, ellenőrizze le, hogy a villanyórája valóban a valós fogyasztást méri!
Erre alkalmas lehet az üzletekben is kapható pár ezer forintos mérőeszköz, mely a (konnektoros csatlakozó dugaljjal ellátott) fogyasztó teljesítményét tudja mérni, illetőleg a blogon már egy korábbi bejegyzésben szerepel egy ingyenes módszer (http://villanyora.blog.hu/2010/05/19/hogyan_ellenorizzuk_hogy_megfeleloen_mer_e_a_villanyorank)

 

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény élet gondolatébresztő mágnes eon áramszolgáltató ellenörzés villanyóra

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyora.blog.hu/api/trackback/id/tr22149891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása