HTML

Téged is villanyóra mágnesezéssel gyanúsítanak?

A blog létrejöttének célja, hogy a villanyóra mágnesezéssel gyanúsított ártatlan fogyasztóknak legyen egy közös fóruma, ahol a panaszosok megoszthassák egymással történetüket, tapasztalatot cserélhessenek. Továbbá várom műszaki és/vagy jogi területen jártas minden segíteni vágyó témába vágó megkeresését. E-mail: villanyora.magnes@gmail.com Figyelem! A villanyóra mágnesezés büntetendő cselekmény, határozottan ellene vagyok! Kérlek, csak akkor keress meg, ha te is ártatlan vagy!

Friss topikok

Linkblog

Bővíti magyarországi villanyóra-gyárát az osztrák cég

2010.12.14. 21:33 villanyóra

 Bővíti tatabányai telephelyét az osztrák Becom, így innen szállítja majd a Siemens számára a digitális villanyórákat.

 Az osztrák Becom Electronics 1,6 millió eurós beruházással bővíti a tatabánya-környei ipari parkban lévő telephelyét - jelentette be Johann Bock, a vállalat vezérigazgatója.

 

A beruházás révén mintegy 3 millió euró értékű technológiai fejlesztés is megvalósul, amelynek köszönhetően Tatabányáról szállítja majd a cég a Siemens számára gyártott digitális villanyórákat, amelyeket a német társaság Nyugat-Európában fog értékesíteni.

A vonatkozó EU-szabályozás értelmében, a tagállamoknak 2018-ig át kell állniuk a digitális árammérésre. 

A tervezett beruházás befejezése után a cég versenyképessége várhatóan nőni fog, így a következő három gazdasági évre legalább 5 százalékos évi árbevétel-növekedés szerepel a Becom stratégiai céljai között.

Lukácsy Gergely, az ITD Hungary megbízott befektetés-ösztönzési igazgatója elmondta: az ilyen, látszólag kisebb befektetések révén sokkal szofisztikáltabb munkahelyek teremtődnek Magyarországon. Az ITD emellett abban segít, hogy a gyár beszállítói köre minél inkább magyar partnerekből álljon - tette hozzá. (Forrás: http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=468061&place=hirstart)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: média villanyóra

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyora.blog.hu/api/trackback/id/tr692516363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása