HTML

Téged is villanyóra mágnesezéssel gyanúsítanak?

A blog létrejöttének célja, hogy a villanyóra mágnesezéssel gyanúsított ártatlan fogyasztóknak legyen egy közös fóruma, ahol a panaszosok megoszthassák egymással történetüket, tapasztalatot cserélhessenek. Továbbá várom műszaki és/vagy jogi területen jártas minden segíteni vágyó témába vágó megkeresését. E-mail: villanyora.magnes@gmail.com Figyelem! A villanyóra mágnesezés büntetendő cselekmény, határozottan ellene vagyok! Kérlek, csak akkor keress meg, ha te is ártatlan vagy!

Friss topikok

Linkblog

"VALÓSZÍNÜLEG EGY GYÁRAT ÜZEMELTETÜNK, CSAK NEM TUDUNK RÓLA!"

2010.08.15. 19:00 villanyóra

Felháborodását 00Hugedli021 is megosztotta velem.

"Éves leolvasásnál derült ki, hogy + 200.000Ft amit még fizetni kellene. A havi számlák idáig 24 000 szerintem ez is sok! Kértem jöjjenek ki. Megnézték az órát 76% túlpörög....
Csere (8000Ft volt), majd bevizsgálás Pécelen. 

Akkor még emelt fővel mentünk be... Itt megállapították MÁGNESEZTÜK! Mármint szerintük. Azzal érvelnek, hogy ez nem tud így elromolni. Csak ha mágneseztük, de csak elromlott!!! Tök jó 40 000 számla/hó????  (gondolom az éves leolvasás utáni adattal) 

KLASZZZZZZZZZZ! Ezek szerin +-ra csalok??????? VALÓSZÍNÜLEG EGY GYÁRAT ÜZEMELTETÜNK, CSAK NEM TUDUNK RÓLA!

 

KERESSEK U.ILYEN VILLANYÓRA TÁRSAKAT!!!!! ÍRJATOK AZ MÉG NEM BŰN!!!!!!!!!!! Ez olyan mint amikor a kasszánál + tételed van! Van aki szól, van aki nem!
Én szólok, azaz perelek. VELEM KI TART?????? VÁROM A MEGKERESÉSEKET!!!!!!!!! "

A szolgáltató az ELMŰ, az adatok az alábbiak:

Óra típusa: E211. Milyen érdekes...

Gyártási és hitelesítési év: 2004. (Hogy, hogy nem, ez is 2000 utáni magyar óra...)

Igazságügyi szakértő: Lénárd Pál (a változatosság kedvéért).

Jegyzőkönyv tartalma: óra minden része ép, sértetlen, külsérelmi nyomok nincsenek, az óra nem volt megbontva. Kicsit már erősebb az állítás - bizonyíték nélkül egyelőre rágalmazás kategória: "Ilyen mértékű mágnesezettség vesztés természetese úton nem jön létre, ez csak lemágnesezés eredménye lehet." Lehet, hogy kevesebb ideje volt a szakértőnek, mert most kevesebb szöveggel beérte, és feltételezést nem írt a jegyzőkönyvbe. Viszont bizonyítékkal se sikerült még mindig előrukkolnia egy "szakértőnek" sem - tudomásom szerint. Lassan érdemes lenne, mert még per lehet ezekből a vádaskodásokból! 

 

3 komment

Címkék: vélemény élet kérdés gondolatébresztő mágnes elmű áramszolgáltató villanyóra igazságügyi szakértő

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyora.blog.hu/api/trackback/id/tr12223735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phaidros 2010.08.23. 10:37:20

@villanyóra: már jó ideje várok arra, hogy bejelented, hogy pertársaság alakult. De ha megteszitek, akkor szerintem ne a villamos műveket pereljétek, hanem az órák gyártóját!

villanyóra 2010.08.23. 19:43:02

@phaidros: Még előtte számítok arra, hogy egy kicsit befűt a sajtó is az ügynek :)
Egyébként szerintem az óra gyártóján és a szolgáltatón kívül a legvisszásabb az "igazságügyi" "szakértő" szerepe az ügyben, aki egyelőre se igazságügyinek, se szakértőnek nem nevezhető! Egyrészt a jegyzőkönyv nem nevezhető jegyzőkönyvnek az idevonatkozó törvények szerint, illetve az óra leírásával ellentétes információt tartalmaz! És ez még csak a jéghegy csúcsa. Nem tudom, hogy a Rendőrség és a szolgáltató hogyan veheti komolyan a jegyzőkönyvet, amikor tudjuk, hogy nem bizonyító erejű!!! Kb. ennyire vehető komolyan a jog ebben a kuplerájban.

domba 2010.08.27. 09:06:24

hali Hugedli,nekem kb uez a sztorim csak az e-onnal...írj mailt a dombibandi@gmail.com címre!!!
süti beállítások módosítása