HTML

Téged is villanyóra mágnesezéssel gyanúsítanak?

A blog létrejöttének célja, hogy a villanyóra mágnesezéssel gyanúsított ártatlan fogyasztóknak legyen egy közös fóruma, ahol a panaszosok megoszthassák egymással történetüket, tapasztalatot cserélhessenek. Továbbá várom műszaki és/vagy jogi területen jártas minden segíteni vágyó témába vágó megkeresését. E-mail: villanyora.magnes@gmail.com Figyelem! A villanyóra mágnesezés büntetendő cselekmény, határozottan ellene vagyok! Kérlek, csak akkor keress meg, ha te is ártatlan vagy!

Friss topikok

Linkblog

Mágnesezés! Vagy mégse?

2010.06.19. 21:44 villanyóra

Újabb rövid, majdnem mágnesezési történet:

Egyik fogyasztó jelezte a szolgáltatónak, hogy szerinte az órája többet mér a valós fogyasztásnál. Ki is jöttek a helyszínre a szerelők ellenörizni, megállapították, hogy 48-55%-kal túlpörög az óra, de inkább csak 50% alatti értéket írnak be a helyszíni jegyzőkönyvbe, mert akkor nem fog a szolgáltató eljárást kezdeményezni villanyóra mágnesezésre hivatkozva a fogyasztó ellen. Még nem értesültem róla, hogy tényleg indult-e eljárás az ügyben, de azért a hozzáállás igencsak érdekes.

Ebből a kis történetből egyszerűen kikövetkeztethető, hogy a szolgáltatók szerelői is tudnak a problémáról, miszerint a villanyóra külső behatás nélkül is elromolhat. Már csak az a kérdés, hogy mikor fogja végre a szolgáltató ezt elismerni? Minél később, annál több fogyasztótól kell majd elnézést kérni, és kártérítéseket fizetni.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény élet kérdés gondolatébresztő mágnes áramszolgáltató ellenörzés villanyóra

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyora.blog.hu/api/trackback/id/tr622094474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása