HTML

Téged is villanyóra mágnesezéssel gyanúsítanak?

A blog létrejöttének célja, hogy a villanyóra mágnesezéssel gyanúsított ártatlan fogyasztóknak legyen egy közös fóruma, ahol a panaszosok megoszthassák egymással történetüket, tapasztalatot cserélhessenek. Továbbá várom műszaki és/vagy jogi területen jártas minden segíteni vágyó témába vágó megkeresését. E-mail: villanyora.magnes@gmail.com Figyelem! A villanyóra mágnesezés büntetendő cselekmény, határozottan ellene vagyok! Kérlek, csak akkor keress meg, ha te is ártatlan vagy!

Friss topikok

Linkblog

Előzetesben az E.ON ellenőrzési vezetője

2012.09.14. 09:08 villanyóra

Talán beindul egy tisztogatási folyamat.
 
Debrecen – Szervezett akció keretében, tettenéréssel leplezték le a rendőrök egy áramszolgáltató cég (az E.ON – a szerk.) területi ellenőrzési koordinátorát pénteken – közölte kedden Kelemen Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
 
Beszámolója szerint a 35 éves debreceni férfi éppen százezer forintot vett át egy magánszemélytől, az első részletét annak a 400 ezer forintnak, melyet azért kért, hogy ő és társa elintézzék: ne kelljen befizetnie egy korábbi ellenőrzés alkalmával kiszabott kétmilliós kötbért. A kihallgatások, házkutatások során feltárt adatok és bizonyítékok alapján összesen három személyt hallgattak ki gyanúsítottként. Az ellenőrzési koordinátort és felettesét, a regionális ellenőrzési szakterület vezetőjét – egy 34 éves nagyhegyesi férfit – bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják. A két férfi előzetes letartóztatásban van, harmadik társuk szabadlábon védekezhet.
 
HBN
 
 
 

Másik cikk ugyanerről az esetről:

Előzetes letartóztatásba helyezte a Debreceni Városi Bíróság a helyi áramszolgáltató két alkalmazottját, akiket azzal gyanúsítanak, hogy 400 ezer forintért töröltek volna egy ügyfélre kiszabott 2 millió forintos kötbért,írja a HavariaPress.

A vesztegetéssel gyanúsított két férfi harmadik társa szabadlábon védekezhet.  Az áramszolgáltató cég területi ellenőrzési koordinátorát szeptember 7-én, vesztegetés közben érték tetten, és fogták el a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi nyomozói.

A 35 éves debreceni férfi százezer forintot vett át egy magánszemélytől, első részleteként annak a 400 ezer forintnak, melyet azért kért, hogy ő és társa elintézzék, hogy egy korábbi ellenőrzés során kiszabott 2 millió forintos kötbért  ne kelljen kifizetnie.  Az ellenőrzési koordinátort és felettesét, az ellenőrzési osztályt vezető 34 éves nagyhegyesi férfit bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel gyanúsítja a nyomozóhatóság.

A két férfit a rendőrök őrizetbe vették, a Debreceni Városi Bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat, harmadik társuk szabadlábon védekezik.

/Forrás: http://www.civishir.hu/tetthely/ez-a-biznisz-nem-jott-be-lebuktak-az-ellenorok-debrecenben/0911191929/

 

3 komment

Címkék: média vélemény gondolatébresztő eon áramszolgáltató ellenörzés villanyóra

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyora.blog.hu/api/trackback/id/tr674776367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xmandula 2012.12.01. 16:02:21

Pafal 16EC3gr áram mérőt szereltek fel, szeretném ha valaki leírná mi mutatnak a kijelzők.A szolgáltató embere nem tájékoztatott.(mit jelentenek a nyolcasok... kwh???vagy tizedessel értelmezendő a mérés..
köszönettel

xmandula 2012.12.02. 13:00:16

szeretném ha valaki válaszolna!!!minél előbb
a Pafál digitális óra működésére!!!
köszönöm
süti beállítások módosítása